ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Και ο πόλεμος ανακοινώσεων συνεχίζεται!

Η Ομόνοια έβγαλε νέα ανακοίνωση και το ΑΠΟΕΛ απάντησε σχετικά με την διατησία του χθεσινού παιχνιδιού.

«Δεν μπορούσαν 14 εναντίον 11»

Η Ομόνοια, με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, ευχαριστεί τον κόσμο για τη χθεσινή του παρουσία στο ντέρμπι και παράλληλα δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αλύγιστο και ανεπανάληπτο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη χθεσινή εντυπωσιακή του παρουσία. Εσείς ήσασταν πάντα, και πάντα θα είστε, η μοναδική δύναμή της.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ακόμη πιο συσπειρωμένους και πεισμωμένους απέναντι σε όσους καταστρέφουν το άθλημα με μαθηματική ακρίβεια. Πρέπει να βρούμε τρόπους να σπάσουμε το απόστημα που καταστρέφει το ποδόσφαιρο, διασύρει την Κύπρο διεθνώς και διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα.

Το γεγονός ότι ακόμα και με εφταπλάσιο μπάτζετ επιστρατεύουν αυτές τις μεθόδους για να κερδίσουν ένα ντέρμπι, λέει πολλά. Ακόμη και στις πιο δύσκολές της στιγμές, την ΟΜΟΝΟΙΑ τη φοβούνται. Δεν μπορούσαν 14 εναντίον 11, έπρεπε να γίνει 14 εναντίον 10.

Το ποτάμι, όμως, δεν γυρίζει πίσω για την ομάδα μας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον σωστό τρόπο, δημιουργώντας υποδομές, κτίζοντας κορμό, εκσυγχρονίζοντας τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Ενισχύοντας περαιτέρω τα κανάλια επικοινωνίας με τον κόσμο.

Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα προσφέρετε με ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση και αφοσίωση. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ μας χρειάζεται κοντά της περισσότερο όσο ποτέ άλλοτε.

Συνεχίζουμε ενωμένοι, ακόμη πιο δυναμικά και αποφασιστικά.

“Forever trusted who we are and nothing else matters”
ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια.

#OMONOIA #ACOmoniaNicosia #ΟΜΟΝΟΙΑ_Αιώνια

«Έχει κόσμο που σας πιστεύει;»

Ο ΑΠΟΕΛ απαντά με σκληρό τρόπο στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

1. Δεν μπορείτε πλέον να πείσετε ούτε τους ίδιους τους εαυτούς σας.
Ξεκινήσατε από χθες απροκάλυπτα τις απειλές προς τους δημοσιογράφους δημόσια καλώντας τους να γράψουν αυτά που είδαν. Σύσσωμος ο τύπος σας απάντησε ξεκάθαρα. Πέναλτι και κόκκινη. Λογικά τώρα θα απευθυνθείτε στον Collina. Μόλις πάρετε απάντηση για την “αγνή” πρόθεση του ποδοσφαιριστή σας σας καλούμε να την δημοσιοποιήσετε.

2. Δεν είναι τυχαίο που για 14 χρόνια δεν ξέρετε τι είναι η νίκη στον πρώτο γύρο. Δεν είναι τυχαίο που για 4 χρόνια πανηγυρίζετε μόλις τις 6 ισοπαλίες. Δεν είναι τυχαίο που καταφέρατε να κατακτήσετε 3 τίτλους πρωταθλήματος σε 24 χρονια (!). Και τον τελευταίο τον “χρωστάτε” ακόμα στις αίθουσες του CAS και των πολιτικών δικαστηρίων στην Κύπρο. Αυτό το “απόστημα” που περιμένει όλη η Κύπρος να σπάσει αφού έχει μείνει άφωνη με τα όλα όσα ακούει να εξελίσσονται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

3. 7πλάσιο μπάτζετ; Στην τελευταία σας γενική συνέλευση αναφέρατε δημόσια για €8,000,000. Δηλαδή εμάς είναι €56,000,000. Έχει κόσμο που σας πιστεύει;
Αυτά που επενδύει ο ΑΠΟΕΛ τα φέρνει με τον κόπο των ποδοσφαιριστών του και την συμπαράσταση του κόσμου του. Και δεν χρωστάει σε κανένα.

4. Αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και το αναγνωρίζουμε. Ευθυνόμαστε για τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες και διακρίσεις αυτής της χώρας. Ευθυνόμαστε για το 70% της βαθμολογικής συγκομιδής της Κύπρου, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. (Μην ανησυχείτε. Εσείς σε αυτό δεν έχετε ούτε 1% ευθύνη). Ευθυνόμαστε για το γεγονός ότι την Πέμπτη για πολλοστή φορά ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να “διασύρει” την Κύπρο διεθνώς. Την προίκα των βαθμών ας την απαρνηθούν επιτέλους κάποιοι για να μην μας ρεζιλεύουν διεθνώς.

You Might Also Like