ΑΕΖ, ΑΕΛ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΑΡΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ποιος είναι ο πρώτος λεμεσιανός σκόρερ; (αφιέρωμα)

Η Λεμεσός έχει 12 ομάδες σε όλες τις κατηγορίες της ΚΟΠ (μαζί με την επίλεκτη). Πέντε στην πρώτη κατηγορία, μια στην δεύτερη, δύο στην τρίτη και τέσσερις στην Επίλεκτοι κατηγορία. Κάθε ομάδα έχει τον δικό της πρώτο σκόρερ με τέσσερις από αυτές να έχουν από δύο ποδοσφαιριστές ως πρώτους σκόρερ μέχρι τώρα

Αριστείδου Αμαθούς Αγίου Τύχωνα 12
Πρώτος στην λίστα ο Βαλεντίνος Αριστείδου της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα. Ο 26χρόνος Αριστείδου σκόραρε 12 γκολ σε 13 εμφανίσεις και έχει ποστοστό σκοραρίσματος 92.3%. Εκπληκτικό!

Παπουλής Απόλλων 10
Ο Ελλαδίτης έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων για τρίτη φορά στην καριέρα του. Έφτασε στα 54 με την φανέλα του Απόλλωνα σε αγώνες πρωταθλήματος.

Ιωάννου Κούρρης 10
Ο Ανδρέας Ιωάννου είναι η πιο αξιόπιστη λύση στην επίθεση για τον Κούρρη Ερήμης. Έχει ήδη σκοράρει δέκα γκολ σε 14 εμφανίσεις και ισοφάρισε την περσινή του επίδοση με 10 γκολ επίσης σε 26 τότε συμμετοχές.

Πάγκαλος ΑΕΖ 8
Ο Ελλαδίτης κάνει πολύ καλή χρονιά και προσπαθεί να το εξαργυρώσει με μετεγγραφή! Τα οκτώ γκολ δεν είναι το ρεκόρ του, έχει βάλει 14 την περίοδο 2009/10 με τον Πλατανιά.

Ευέλθοντος ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου 7
Ο 25χρόνος Μαρίνος Ευέλθοντος είναι στην πιο παραγωγική του χρονιά. Έχει σημειώσει επτά γκολ μέχρι τώρα και είναι καθοριστική η συμβολή του στην πορεία της ομάδας του.

Αρουαμπαρένα ΑΕΛ 5
Ο Ισπανός είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ με πέντε γκολ σε 12 συμμετοχές. Μια καλή επιλογή για την ΑΕΛ μπροστά που με καλύτερη τροφοδότηση θα μπορεί να προσφέρει περισσότερα γκολ.

Βάττης Καρμιώτισσα 5
Ο Βαττής στην επιστροφή του στο πρωτάθλημα μας συνεχίζει να είναι σε καλή κατάσταση όπως ήταν στην περσινή χρονιά. Με τα γκολ του βοηθάει την προσπάθεια της ομάδας του να παραμείνει στην κατηγορία.

Χριστοφή Ε Ν Παρεκλησιάς 4
Ο 27χρόνος Κωνσταντίνος είναι ο αρχηγός αλλά και ο σκόρερ της ομάδας του. Ερχόμενος από τον σοβαρό τραυματισμό του δείχνει ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται και ηγείται της προσπάθειας της Παρεκλησσιάς για παραμονή στην δεύτερη κατηγορία.

Μέντες-Πουλλής ΕΝΥ Διγενή Ύψωνας 4
Διπλή εκπροσώπηση για την ομάδα της ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα. Ο γερόλυκος Μέντες δείχνει να αντέχει ακόμα και σκοράρει. Μαζί του και ο Στέφανος Πουλλής με τέσσερα γκολ που δείχνει να είναι σε καλή χρονιά και αυτός.

Τσιτούρης-Παπαχαραλάμπους Λένας 4
Και στον Λένα υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές με τα ίδια γκολ. Από την μια ο έμπειρος Ιάκωβος Παπαχαραλάμπους και ο νεαρός Αλέξανδρός Τσιτούρης. Αμφότεροι με τέσσερα γκολ.

Αντωνίου-Γκονζάλες Άρης 3
Παρόμοια περίπτωση με τον Λένα. Ο Πούλπο δείχνει να μην ακουμπά ο χρόνος και συνεχίζει να σκοράρει ενώ ο Μηνάς φέτος με περισσότερες αρμοδιότητες βγάζει και γκολ βοηθώντας την ομάδα του.

Αγαθοκλέους-Ξενοφώντος ΑΠΕΠ 2
Τόπο στα νιάτα για την ιστορική ΑΠΕΠ. Ο 20χρόνος Γιώργος Ξενοφώντος και ο 21χρόνος Στυλιανός Αγαθοκλέους σκόραραν από δύο γκολ στην προσπάθεια της ομάδας του να παραμείνει στην κατηγορία.

You Might Also Like