ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

«Εμείς Σάββατο και οι άλλοι Τρίτη;» αντιδρά η Ομόνοια

Για όλα όσα αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το τι ευθύνεται που η Ομόνοια για άλλο ένα παιχνίδι μένει πίσω στο σκορ και είχε αυξομειώσεις στην απόδοση της:

«Το γιατί συμβαίνει είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τη τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που αδικούνται με αυτό το πρόσωπο που βγάζουν και στη τελική αδικείται και η ομάδα και ο κόσμος. Από τη στιγμή που η ομάδα βγάζει καλές αποδόσεις στο παιχνίδι, έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Κάποιες φορές βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να το λέμε αυτό».

Για το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα:

«Το 2-2 δεν μας ικανοποιεί. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα λόγω των εκτός έδρας γκολ και του επαναληπτικού που θα γίνει στην έδρα του. Επιβεβαιώθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά της ομάδας μέσα στη σεζόν. Τις αρετές που βγάζει και ότι σου δημιουργεί την εντύπωση πως αγωνίζεται δύο διαφορετικές ομάδες στο ίδιο παιχνίδι μ την ίδια φανέλα».

Για την ανάλυση του αγώνα και της κατάστασης:

«Θα προσπαθήσουμε με το υλικό που έχουμε στη διάθεση μας να παρουσιαστούμε όσο πιο συμπαγής γίνεται. Να δουλέψουμε στο θέμα τις ισορροπίας. Στις αρετές, την παραγωγικότητα και την επιθετικότητα που βγάζουμε, σε συνδυασμό με τον τρόπο που αμυνόμαστε. Φαίνεται πως σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουμε το καθαρό μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις συνθήκες, δεχθήκαμε δύο γκολ, υστερήσαμε σε ενέργεια. Στο δεύτερο όμως είδαμε αρετές που απολαμβάνουμε, χαρακτήρα, ενέργεια, με καλή δημιουργία, σημειώσαμε δύο γκολ σε επτά λεπτά. Λέμε μπράβο στην ομάδα για την αντίδραση της όμως περιμένουμε να σταματήσουμε να παρουσιάζουμε τόσο κτυπητές αδυναμίες σε κάποια σημεία του αγώνα. Θέλουμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια:

«Τόσο ο Μπρέβελντ όσο και ο Αζίζ βοήθησαν αισθητά. Για εμάς δεν αρκεί η αντίδραση, αν και είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο. Θέλουμε να αποφύγουμε αυτά τα κακά διαστήματα και να αναγκαζόμαστε να τρέχουμε μετά τον αντίπαλο. Έχουμε μόνο ντέρμπι στη συνέχεια και δεν έχουμε χρόνο για να διορθώνουμε άλλα λάθη. Τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να διορθώσουμε αυτό το κομμάτι. Απέναντι στην ΑΕΚ θέλουμε να κερδίσουμε. Μας προσφέρει τη δυνατότητα αυτό το παιχνίδι αν το κερδίσουμε να την ξεπεράσουμε στη βαθμολογία. Θεωρούμε πως είμαστε ικανοί».

Για τα εισιτήρια με ΑΕΚ:

«Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων. Έχουμε 660 εισιτήριο για το βόρειο πέταλο. Θα έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας και το πιθανότερο είναι πως δεν θα μείνουν εισιτήρια για αύριο».

Για την διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα:

«Σε γενικές γραμμές ήταν καλή διαιτησία. Η μοναδική μας διαφωνία είναι στο χρόνο των καθυστερήσεων αφού έπρεπε να κρατηθούν περισσότερο από δύο λεπτά, αφού υπήρχαν αλλαγές, καθυστερήσεις, τραυματισμοί. Επιπλέον, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί δεν μας επέτρεψε ο διαιτητής να εκτελέσουμε το κόρνερ ακριβώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Όμως, επαναλαμβάνω πως ήταν μια καλή διαιτησία σε γενικές γραμμές».

Για τον Δημήτρη Χριστοφή που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές:

«Είναι σπουδαίο επίτευγμα. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς ο Δημήτρης και το είχαμε τονίσει πως όσο αγωνίζεται, θα γίνεται καλύτερος. Στα τελευταία παιχνίδια είναι σε όλα τα γκολ».

Για τον Νασιμέντο:

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό επαγγελματία, τυπικότατο. Δουλεύει πολύ σκληρά. Πέρασε μια δύσκολη στιγμή στην Ομόνοια. Έχει άψογη συμπεριφορά. Για την αγωνιστική του παρουσία θα μιλήσει το γήπεδο. Εμείς θέλουμε διάρκεια και τίτλους από τους παίκτες».

Για την 25η αγωνιστική:

«Για το αγωνιστικό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής. Την Τετάρτη θα αγωνιστούμε στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα και ως γνωστό βάση της προκήρυξης το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της 24ης αγωνιστικής, αφού οι ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους αγωνίζονται την ίδια μέρα και ώρα. Εμείς αυτό που πληροφορούμαστε είναι πως η ΚΟΠ προγραμματίζει να ορίσει τον δικό μας αγώνα το Σάββατο και τον αγώνα του Απόλλωνα με το ΑΠΟΕΛ την Τρίτη. Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για μη τήρηση της προκήρυξης. Επιπλέον θα πρόκειται για τεράστια αδικία. Εμείς θα έχουμε δύο μέρες ξεκούρασης και ο Απόλλωνας περισσότερες μέρες πριν το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Η Αστυνομία δηλώνει αδυναμία να αστυνομεύσει αγώνα την Καθαρά Δευτέρα. Η προκήρυξη λέει πως όταν μια ομάδα δίνει αγώνα Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη τότε αμέσως στο πρωτάθλημα, πρέπει να αγωνιστεί Κυριακή ή Δευτέρα. Αν όντως γίνει πράξη και το ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με Απόλλωνα διεξαχθεί την Τρίτη, τότε θα πρόκειται για προνομιακή μεταχείριση κάποιων ομάδων από πλευράς ΚΟΠ. Εμείς θέλουμε την 25η αγωνιστική να αγωνιστούμε την ίδια ώρα με τις άλλες ομάδες και να έχουμε όσες μέρες ξεκούρασης θα έχει και ο Απόλλωνας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Σέρινταν ένιωσε κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις και έμεινε εκτός χθες. Είναι αμφίβολος για την ΑΕΚ αλλά δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Ο Φλορέσκου έχει κάκωση στο γόνατο, δύσκολα θα είναι έτοιμος. Ο Κωνσταντινίδης εκτιμάται πως θα χρειαστεί άλλες δύο εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση. Ο Άρνασον έχει ξεκινήσει ήδη ειδικό πρόγραμμα και δουλεύει σκληρά».

You Might Also Like