ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Παραιτήθηκε ο Καραβίδας!

Πυρ και μανία για τις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα με τον Άρη, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Δόξας

Αναλυτικά

«Ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον τερματοφύλακα μας, έχοντας προφανώς άγνοια του κανονισμού σε αυτή τη φάση. Ο βοηθός διαιτητής από την άλλη δεν είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη να είναι ακάλυπτοι και προφανώς θα έπρεπε να είναι 5 για να δώσει την παράβαση.
Λογικά, όσοι έχουν μάτια και δεν έχουν πρόβλημα με την όραση τους, είδαν τι έγινε στον αγώνα και καλό είναι να προβληματιστούν. Εμείς στη Δόξα, ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί για να πάμε στη β΄κατηγορία, αλλά ακόμα δεν έχουμε πάει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλος, ελπίζοντας ότι στα επόμενα παιχνίδια θα καταλογίζονται τα οφσάιντ όχι στους πέντε ακάλυπτους ποδοσφαιριστές και θα εφαρμόζονται σωστά οι κανονισμοί με τις κίτρινες και τις κόκκινες».

Στο μεταξύ, με νεότερη του δήλωση ο Κώστας Χριστοδούλου, μας είπε ότι υπέβαλε παραίτηση δηλώνοντας αδυναμία να προστατέψει την ομάδα του απ’ αυτά που συμβαίνουν σε βάρος της . Για την παραίτηση του ενημέρωση τον αντιπρόεδρο Νίκο Κωνσταντίνου που ενδεχομένως να κληθεί να αναλάβει υπηρεσιακός πρόεδρος!

You Might Also Like