ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Συνεχίζει κατά Κουτσοκούμνη ο Καραβίδας

Ο υπό παραίτηση πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM 104.0 και ήταν λαύρος κατά του προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Του ζήτησε να παραιτηθεί και να πάει στο σπίτι του, ενώ έστειλε το μήνυμα ότι τελείωσε μόνο η πρώτη παράσταση και η Δόξα θα μείνει στην κατηγορία.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Άρη για τη νίκη του. Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στους σκηνοθέτες του χθεσινού έργου ότι παίχτηκε η πρώτη παράσταση. Υπάρχει και δεύτερη παράσταση. Ο πρόεδρος αποφάσισε πριν δύο μήνες ότι η Δόξα θα πάει στην β΄ κατηγορία. Την περασμένη εβδομάδα προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του τρεις φορές και δεν μου απάντησε. Του έστειλα μήνυμα ότι ανησυχώ για την διαιτησία και να κάνει κάτι για να μπει ένας καλός διαιτητής» είπε αρχικά ο κ. Χριστοδούλου και πρόσθεσε:

«Το πρόβλημα άρχισε πριν δυο μήνες με την δόση προς την ομάδα μας η οποία συμφωνήθηκε. Αρνήθηκε να δώσει την δόση για να πληρώσουμε τους παίκτες υπό τον φόβο ότι η Δόξα θα πέσει κατηγορία. Πρόκειται για την δόση για τα τηλεοπτικά. Θα καλέσουμε τα σωματεία σε έκτακτη γενική συνέλευση για να τελειώσει εδώ το θέατρο του παραλόγου. Πέρσι την ίδια εποχή βοηθήθηκαν κάποια σωματεία που κινδύνευαν και πολύ σωστά έγινε αυτό. Δεν θα τους περάσει όμως, η Δόξα θα είναι εκεί».

Γιατί λέτε ότι ο κ. Κουτσοκούμνης αποφάσισε τον υποβιβασμό σας πριν δυο μήνες;
«Όταν ο ίδιος σε μια δόση που είναι προσυμφωνημένη από πέρσι δεν την δίνει τότε ο ίδιος μας σπρώχνει. Έχει μια βδομάδα που κρούω τον κώδωνα του κινδύνου για τον διαιτητή και ας τον έβαλαν αυτό. Ο κ. Κουττσοκούμνης βάζει τους διαιτητές, αυτός τους ορίζει. Έριξε μια πέτρα ο Μάριος Παναγή και τρέχαμε να κάνουμε συνελεύσεις να καλύψουμε πράγματα. Μας υποσχέθηκε ο πρόεδρος ότι θα κάνουμε συχνές συνελεύσεις για να βλέπουμε τα προβλήματα των σωματείων αλλά τίποτα».

Ανακαλείται την παραίτηση σας από την προεδρία;
«Δεν ανακαλώ την παραίτηση του. Παρακάλεσα τον κ. Κωνσταντίνου να αναλάβει πρόεδρος για να μπορέσω κι εγώ να δουλέψω διαφορετικά προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα μου. Στην Δόξα γεννήθηκα και εκεί θα πεθάνω για κάποιους που λένε ότι θα φύγει ο Καραβίδας από την Δόξα»

Γιατί κάθε φορά στηρίζεται τον κ. Κουτσοκούμνη;
«Είναι λάθος δικό μας που κατάντησε το Κυπριακό ποδόσφαιρο να είναι one man show. Ο κ. Κουτσοκούμνης ασχολείται μαζί μας όπως ασχολείται ένα παιδάκι με τα lego. Ο κ. Κουτσοκούμνης έχει έναν τρόπο και μας μαγεύει την τελευταία στιγμή. Εμάς δεν θα μας μαγέψει ξανά. Για να πάει μπροστά το Κυπριακό ποδόσφαιρο πρέπει εδώ και τώρα ο κ. Κουτσοκούμνης να πάει στο σπίτι του. Ουδείς αναντικατάστατος. Ας έχουν έγνοια αυτοί που έχουν συμφέροντας από το ποδόσφαιρο. Εμείς δουλεύουμε σε μια προσφυγική ομάδα για να την κρατήσουμε ζωντανή, δεν έχουμε συμφέροντα».

**«Η Δόξα δεν είναι το πρώτο φαβορί γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα εκτός και αν έρθουν κάποιοι για να στήσουν το θέατρο που έστησαν στο Τσίρειο. Όταν άρχισε το παιχνίδι μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και έπρεπε να σταματήσει αυτό και έγινε με την διαιτησία».

**«Είμαστε σίγουροι ότι θα ανέβει η ομάδα. Είμαστε η μόνη ομάδα που έκανε λεφτά από μεταγραφές και ξόφλησε ενάμιση εκατομμύριο χρέη. Εμπιστευόμαστε αυτή την ομάδα. Εμείς λέμε ότι δεν σταμάτησε το σερί».

You Might Also Like