ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

«Δε θα ανεκτούμε παρόμοιες διαιτησίες όπως αυτήν της Κυριακής»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ

Αναλυτικά:

“Εδώ και δύο μέρες και συγκεκριμένα μετά από το δεύτερο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αχιλλέα Καιμακλίου , υπάρχει από ορισμένους μια έντονη ψιθυρολογία εις βάρος τόσο της ομάδας μας, όσο και των καλαθοσφαιριστών μας.

Η σιωπή και η ανοχή μας, τον τελευταίο καιρό, ίσως να έχει εκληφθεί από κάποιους ως αδυναμία και προσπαθούν ή θέλουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους στο παρκέ, είτε με ψεύτικους και ανυπόστατους ψιθύρους, είτε με επιστολές, είτε με τηλεφωνάκια.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι κύριοι και δε θα ανεκτούμε πλέον από κανέναν να μιλά εις βάρος της ομάδας μας και εις βάρος των καλαθοσφαιριστών μας, οι οποίοι κέρδισαν με τον ιδρώτα τους και την αξία τους, ότι καταφέραμε φέτος και που το ήθος τους είναι γνωστό σε όλον τον μπασκετικό κόσμο και όχι μόνο. Πολλές φορές κιόλας κάτω απο αντίξοες συνθήκες και όταν λέμε αντίξοες συνθήκες, εννοούμε τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν φέτος όλες οι καλαθοσφαιρικές μας ομάδες από συγκεκριμένους, όχι όλους, διαιτητές. Σε αυτό το κομμάτι, δε θα ασχοληθούμε όμως καθόλου, η απάντηση είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη, όμως αν κάποιος παρακολουθήσει και ασχοληθεί πραγματικά με τα σφυρίγματα ορισμένων, εναντίον της ΑΕΛ τότε πραγματικά, θα καταλάβει ότι φεύγουμε από την πιππίλα της αδυναμίας διαιτητή.

Όσο για το γήπεδο της ΑΕΛ, ενημερώνουμε ξανά ότι είναι αδειοδοτημένο όχι μόνον για αγώνες πρώτης κατηγορίας, αλλά και για ευρωπαϊκούς, γι αυτό ορισμένες συνοικιακές ομάδες, που δηλώνουν έδρα, γήπεδα σχολείων χωρίς καν παρκέ αλλά πλαστικό δάπεδο δεκαετίας του 60, να πάψουν να ασχολούνται με το γήπεδο μας, για να μην ασχοληθούμε και μεις μαζί τους.

Το μόνο που απαιτούμε πλέον ίση μεταχείρηση από όλους, αλλά και από τη διαιτησία. Η ανοχή έφτασε στο τέλος της και δε θα ανεκτούμε παρόμοιες διαιτησίες όπως αυτήν της Κυριακής. Οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τέλος καλούμε τον κόσμο μας να σταθεί ασπίδα στην ομάδα, στην όλη μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή στην Α κατηγορία, εκεί που ανήκει.

Επ. Καλαθόσφαιρας ΑΕΛ”.

You Might Also Like