ΑΕΛ, ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΑΡΗΣ, ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ & ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι προσπάθειες της ιστοσελίδας μας για να μείνει ζωντανή

Φίλοι αναγνώστες σας χαιρετούμε!

Θέλουμε δημόσια να απολογηθούμε προς εσάς για την δυσλειτουργία της ιστοσελίδας μας το τελευταίο διάστημα.

Αρκετοί από εσάς επικοινωνείτε μαζί μας και μας ρωτάτε από καθαρό και αγνό ενδιαφέρον τι γίνεται και δεν ενημερώνεστε από την lemesos-sports.com για τα αθλητικά νέα της πόλης μας γενικότερα, έτσι όπως ήσασταν συνηθισμένοι.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας απαντήσουμε δημοσίως. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα που είναι “εν ζωή” από τον Ιούνιο του 2014 πέρασε αρκετές φορές μέσα από δυσκολίες, αλλά προσπαθούσε και ήταν πάντα δίπλα στις ομάδες της Λεμεσού μέσα από την αντικειμενική ενημέρωση που πρόσφερε.

Αρκετοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι έκαναν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο μέσω της ιστοσελίδας μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που τους διαβάζουμε σήμερα από άλλες αθλητικές και όχι μόνο ιστοσελίδες.

Δυστυχώς το οικονομικό πρόβλημα και η απουσία χορηγών – διαφημίσεων είναι πολύ πιο έντονο αυτό το διάστημα για μας.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα βρεθεί ο τρόπος για να επιστρέψει η lemesos-sports.com ξανά, ακόμα πιο δυναμικά στο πλευρό της Λεμεσιανής αθλητικής κοινωνίας, αλλά και των Σωματείων της.

You Might Also Like